GELECEK İÇİN EL ELE PROJESİ

Öğretmenimiz Dilek Yıldırım´ın yardım isteğine kayıtsız kalmayan CEVA Hayvan Sağlığı A.Ş. okulumuza ve öğrencilerimize birçok alanda yardım elini uzattı. Herşey çocuklarımız için.

Öğretmenimiz Dilek YILDIRIM´ın girişimleri ile Ceva Hayvan Sağlığı A.Ş. ile iletişime geçildi. Öncelikle okul bahçemize Oyun Parkı kurulumu yaptılar. Bunun yanında okulumuza bilgisayar, fotokopi makinesi, sıra örtüleri ve perdeleri, ana sınıfına tatami minder döşemesi, okul kırtasiye malzemeleri; çocuklara mont, bot, eşofman, oyuncak, çanta, kırtasiye malzemesi hediye ettiler. Yapılan bu yardımlarla okulumuz yeni bir görünüm kazandı. ‘Gelecek İçin El Ele’ projesi ile çocuklarımızın resimleri şirketin masa takvimini süsledi. Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyoruz.